martes, noviembre 10, 2009

PADRÍSIMO EN LA MALLA.CAT




'Padrísimo', un delirant àlbum familiar del artista Sergio Mora

La Galeria CMTV ofereix un espai per a joves artistes i creadors d'arreu del món establerts a Barcelona
LAMALLA.CAT

La Galeria CMTV presenta 'Padrísimo', una exposició del artista Sergio Mora dedicada a la figura del pare. Com en un somni, un deliri, el quadre 'Los electromariachis y el árbol milagroso" dóna la benvinguda a l'espectador a una mostra delirant que es podrà veure fins al proper 5 de desembre, en la qual també s'exposen alguns llibres il·lustrats per l'artista.
Des de l'aparador, una sexi i provocadora Catrina, un altar en honor a la figura del seu pare Jesús, es mostren les raquetes amb les que jugava amb el pare, una foto d'ells pescant, objectes personals, un cor elèctric, discos i una enorme calavera d'un metre d'alçada dissenyada per l'artista i cosida a mà per la seva mare i la seva àvia, completen aquest curiós àlbum familiar.

Tot a la mostra té un perquè. La imatge principal de l'exposició mostra el Coyote a la part baixa del quadre, un dels personatges i còmics preferits de Jesús Mora, un conill (en representació del fill), un coet que apunta al cel...

En les parets laterals s'ha representat un resum del treball de l'artista els últims anys amb la sèrie en blanc i negre Greguerías, la sèrie Mutantes, Retrofuturo i els quadres 'Mudanzas' i 'La ama del laberinto', un dels més reconeguts de Mora.

El públic també podrà trobar productes relacionats amb l'obra com pòsters, samarretes i una edició de sèrie limitada de 'Los electromariachis y el árbol milagroso'.

La Galeria CMTV ofereix un espai per a joves artistes i creadors d'arreu del món establerts a Barcelona.

+ INFO

http://www.lamalla.cat/cultura/art/article?id=307089

http://www.lamalla.cat/cmtv/fotos?album=306448

No hay comentarios: